top of page

"Vedd ölbe, ringasd, énekelj!" -Minden kedden a Csodamalomban

Nagy örömünkre szolgál, hogy szeptembertől bábszínházunk adhat otthont a miskolci Ringató foglalkozásoknak. A "Csodamalom nyitogató" és a "Csodamalom zárogató" családi fesztiváljainkról jól ismert zenés, baba-mama foglalkozások immáron rendszeresen látogathatóak és emellett a legkisebbeknek idén, a 2022-2023-as évadban két új babaszínházi bemutatóval is készülünk.


Mi az a Ringató?


,,A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertesse a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét.

Nem a gyerekek megtanítása, nem a fejlesztés a cél! Mindenekelőtt a felnőttekben szeretnénk kedvet ébreszteni az énekléshez. Segítséget, bátorítást adni, útmutatást az értékes zenei anyag válogatáshoz.

A Ringatókra már néhány hónapos kisbabákkal lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete. A foglalkozásokon a gyerekeket nem osztjuk csoportokra életkor szerint. Örülünk, ha a foglalkozásainkra nemcsak az anyukák jönnek a gyerekekkel, hanem édesapák és nagyszülők is. A csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni, nem kell bejelentkezni.’’


Foglalkozásvezető: Kovács- Kele Krisztina


Időpont: minden kedden 9:30


További információ: Ringató - Vedd ölbe, ringasd, énekelj! (ringato.hu)


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

https://facebook.com/events/s/miskolci-mesek-eloadas-szulina/3178833975700638/ A fent található linken olvashattok bővebben az előadást kísérő programokról. Boldog 30. születésnapot Csodamalom!!!

bottom of page